Kiegészítő szolgáltatásaink
Vállalkozásoknak

Székhelyszolgáltatás

Postafiók kezeléssel, telefonos ügyfélszolgálattal és további adminisztratív támogatással is segítünk napi üzleti teendőid könnyebbé tételében. Legyen szó jogi dokumentumok fogadásáról vagy hivatalos levelezés kezeléséről, mi mindig rendelkezésedre állunk.Hidd el, hogy a megfelelő székhely kiválasztása nem csak egy cím, hanem egy arculat és üzleti hitelesség kérdése is. Bízd ránk ezt a feladatot, hogy te teljes mértékben a vállalkozásodra összpontosíthass.

letter, e-mail, mail-8154553.jpg
website, blogging, design-3227784.jpg

Weboldal készítés, Google kampány kezelése

Ismerd meg a digitális jelenlét erejét a személyre szabott weboldal és hatékony Google kampányok segítségével! Célunk, hogy vállalkozásodat online térben is kiemelkedővé tegyük. Csapatunk tervez és kivitelez olyan weboldalt, ami nem csak lenyűgözően mutatja be szolgáltatásaidat vagy termékeidet, de felhasználóbarát élményt is nyújt. Emellett a Google kampányok optimalizálásával elérhetjük, hogy célcsoportod könnyedén megtaláljon téged az interneten hirdetéseiden keresztül

Hiteligénylés, Pénzügyi kimutatások készítése

Pénzügyi források hiányában elakadsz? Ne hagyd, hogy pénzügyi kihívások gátat szabjanak álmaid megvalósítására! Csapatunk itt van, hogy segítsen a hiteligénylés és a pontos pénzügyi kimutatások elkészítésében. Legyen szó kezdő tőkéről vagy növekedési tervekről, mi navigálunk a követelményeken, hogy a legjobb esélyeid legyenek a jóváhagyásra.

analysis, pay, business people-626881.jpg